Press "Enter" to skip to content

Turist din Vama Veche găsește cheie cu „iarbă” în depozitare

Un turist din Vama Veche a declanșat recent un adevărat val de controverse și glume pe rețelele de socializare, după ce a postat un anunț neobișnuit pe Facebook. Acesta susține că a găsit o cheie de BMW E36 în care pare să fie depozitată o cantitate de „iarbă”, invitându-l pe posibilul proprietar să vină să o recupereze până la ora 4:20. Postarea a fost întâmpinată cu zeci de comentarii, unele ironice, iar polițiștii nu au ezitat să avertizeze asupra consecințelor.

Descoperirea controversată

Postarea turistului din Vama Veche a declanșat o adevărată furtună de reacții pe rețelele de socializare. În mesajul său, acesta a scris: „Am găsit o cheie de BMW E36 lângă Stuf, poți să vii să o iei până la ora 4:20, după o găsești la Poliție în Vama”. Comentariile nu au întârziat să apară, unii internauți fiind mai mult amuzați de situație, în timp ce alții au atras atenția asupra posibilelor consecințe.

Printre reacțiile primite s-a numărat și una care a făcut aluzie la consumul de „iarbă”, iar replica turistului a fost la fel de ingenioasă: „Prin ce firmă vrei să-ți trimit cheia? Cargus, DPD, DIICOT? Ăștia din urmă lucrează chiar ca niște profesioniști…”.

Reacția polițiștilor și avertismentul transmis

Sindicatul Europol nu a ratat ocazia de a glumi pe seama situației inedite, transmițând un avertisment subtil: „Dacă auziți pe vreun prieten că și-a pierdut cheia de la mașină, dar el nu are nici permis și nici mașină, să-i spuneți că a fost găsită pe o plajă la mare, doar că s-au infiltrat niște ‘alge’ ciudate în interior. Oricum, îl așteptăm la poliție să o revendice. #InventivitateMioritică”.

Această întâmplare neobișnuită din Vama Veche a adus în prim-plan nu doar umorul internauților, ci și atenția asupra importanței responsabilității și a respectării legii, indiferent de circumstanțe. O postare banală pe rețelele de socializare poate stârni dezbateri și reacții neașteptate, demonstrând, încă o dată, puterea și influența mediului online în societatea contemporană. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page