Press "Enter" to skip to content

Un avion s-a prăbuşit. Nu au fost găsiţi supravieţuitori, primele imagini cu epava

Aparatul avea „două persoane la bord” şi s-a prăbuşit „în râul Tanana”, la mai puţin de zece minute după decolare.

Un avion de mărfuri s-a prăbuşit marţi în Alaska. Cele două persoane care erau la bord probabil au murit, au anunţat autorităţile americane.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineaţa în apropierea aeroportului din Fairbanks, oraş din centrul acestui stat situat în extremul nord-vest al continentului american, a comunicat poliţia din Alaska într-un comunicat.

Aparatul avea „două persoane la bord” şi s-a prăbuşit „în râul Tanana”, la mai puţin de zece minute după decolare.

„Avionul a căzut pe un deal abrupt de pe malul râului, unde a luat foc. Nu au fost găsiţi supravieţuitori”, a precizat poliţia.

O fotografie a prăbuşirii furnizată de autorităţi arată copaci în flăcări pe marginea unui râu acoperit de gheaţă, în mijlocul căruia resturile avionului sunt abia perceptibile.

Aparatul era un Douglas DC-4. Creat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest model nu a fost produs de mai bine de treizeci de ani şi în prezent este folosit în principal pentru transportul de mărfuri.

Avionul efectua un zbor pentru a transporta combustibil, a confirmat Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor din SUA (NTSB). Această agenţie guvernamentală a deschis o anchetă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page