Press "Enter" to skip to content

Un bărbat s-a legat cu cătușe pe șina metroului, la Piața Unirii. A strigat „opriți păcănelele”

Un bărbat a coborât pe șine, la stația de metrou Piața Unirii, unde s-a legat cu cătușe de o bară metalică și a refuzat să plece.

Bărbatul striga „opriți păcănelele” sau „lăsați trenul să treacă”, având și un banner asupra lui.

Mai mulți polițiști și pompieri au ajuns la fața locului. Circulația metrourilor a fost oprită pe traseu, iar trenurile au circulat în pendulă pe cealaltă linie.

Pompierii au reușit să-i taie cătușele cu un flex, iar polițiștii l-au scos în cătușe.

Metrorex a anunțat că trenurile de metrou au circulat în sistem pendulă pentru aproximativ 30 de minute între staţiile Eroii Revoluţiei şi Universitate, linia 1.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie. La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, se preciza în comunicatul iniţial al companiei.

Conform procedurilor interne, instituţiile abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page