Press "Enter" to skip to content

Un bebeluș declarat mort la naștere a dat semne de viață chiar înainte de înmormântare: ”Cumva i-au revenit bătăile inimii”

Situație de-a dreptul bizară într-un spital din Brazilia! Un bebeluș a fost declarat mort la naștere, însă atunci când toată lumea se pregătea de înmormântare, copilul a dat semne de viață. Specialiștii susțin că i-au revenit bătăile inimii atunci când nimeni nu se aștepta. Iată cum a reacționat mama bebelușului!

  • Copilul cântărea mai puțin de un kilogram la naștere
  • S-a născut la șapte luni
  • Mama lui nu știa că este însărcinată

Un bebeluș declarat mort a dat semne de viață fix în momentele când era pregătit pentru înmormântare. Tot personalul medical a rămas pur și simplu uimit, după ce bebelușul a fost declarat „născut mort”.

Un bebeluș declarat mort la naștere a dat semne de viață

Mama copilului este o tânără în vârstă de doar 18 ani din Brazilia. Femeia nu știa că este însărcinată, însă a fost transportată de urgență la spital, spunând că se simte foarte rău și că are dureri greu de imaginat.

La spital, medicii nu i-au făcut un control amănunțit, așa cum ar fi trebuit. I-au dat mai multe medicamente, i-au prescris și o rețetă și au trimis-o înapoi, la domiciliu. După câteva zile, însă, tânăra de 18 ani a născut acasă.

Până când a născut, tânăra de 18 ani nu știa că este însărcinată. Atunci când a adus bebelușul pe lume, medicii de la spitalul din Brazilia au anunțat-o că, din nefericire, bebelușul s-a născut prematur, fără suflare, declarându-l mort.

Copilul cântărea mai puțin de un kilogram la naștere

Conform medicilor, cel mic s-a născut la șapte luni și cântărea mai puțin de un kilogram. Un director de pompe funebre a ridicat cadavrul în jurul orei 3 dimineața. Voia să îl pregătească pentru înmormântare.

Câteva ore mai târziu, chiar în momentele în care punea totul la punct pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel mic, bărbatul a observat că ”bebelușul ofta”, așadar era viu și îi bătea inima. Copilul a fost transportat de urgență la spital și a fost internat la Terapie Intensivă Neonatală pentru tratament de specialitate.

„Pentru mine, este un miracol. Am văzut-o pe doctoriță vorbind și ea îmi spunea foarte clar că acest copil a murit. Casa de pompe funebre a venit să-l ia și el era mort. Cumva i-au revenit bătăile inimii”, a spus un purtător de cuvânt.

În continuare, tânăra de 18 ani se află acasă, după ce a fost externată, recuperându-se la domiciliu, iar bebelușul acesteia este la spital, monitorizat de cadrele medicale de specialitate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page