Press "Enter" to skip to content

Un constănțean a vrut să se dea mare în fața iubitei și s-a luat de primul șofer ieșit în cale. Erau Trupele Speciale

Surpriză neplăcută pentru un tânăr de 32 de ani din Constanța, care a vrut să-i demonstreze iubitei că poate opri o mașină în trafic.

El s-a postat în mijlocul drumului, în fața primei mașini care a trecut pe acolo, și care era, spre ghinionul lui, o dubă de la Trupele Speciale.

Inițial, șoferul l-a claxonat, pentru a-i atrage atenția că traversează prin loc nepermis și își pune viața în pericol.

Doar că individul s-a enervat și a început să gesticuleze la șofer. Așa că polițiștii au coborât și l-au dus forțat pe trotuar.

Bărbatul s-a enervat însă și mai tare. A ignorat rugămințile iubitei și a mers să le ceară socoteală mascaților, chiar violent. În cele din urmă, a ajuns imobilizat la o secție de poliție și este cercetat pentru ultraj.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bărbat de 32 de ani din Constanța, care a vrut să-i demonstreze iubitei că poate opri o mașină-n trafic, a avut ghinionul de a se pune chiar în fața dubei de la Trupele Speciale.

Scenele s-au petrecut, marți seară, în centrul orașului Constanța și au fost suprinse de un șofer care avea montată o cameră de bord.

În imagini se observă că bărbatul de 32 de ani traversează prin loc nepermis, alături de iubita lui.

Pe bulevard circula o dubă albastră, iar șoferul i-a claxonat pe pietoni pentru a le atrage atenția că traversează prin loc nepermis și își pun viața în pericol. Doar că individul s-a enervat la culme și a început să gesticuleze din mijlocul străzii la șofer.

Supriza mare a fost când din dubă au coborât chiar polițiștii de la Trupele Speciale. Aceștia l-au dus forțat pe trotuar și apoi s-au întors spre mașină. Individul s-a enervat însă și mai tare. A ignorat rugămințile iubitei și a mers să le ceară socoteală mascaților și chiar a devenit violent, potrivit polițiștilor

Imaginile se opresc aici, dar, potrivit poliției, bărbatul a ajuns imobilizat la o secție de poliție unde a și început cercetarea lui sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Un al doilea videoclip cu individul recalcitrant care este imobilizat de către forțele de ordine a apărut pe rețele sociale. Bărbatul înjură și amenință agenții. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page