Press "Enter" to skip to content

Un fost concurent de la Mireasa e în doliu: „Dumnezeu să te odihnească”

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Mireasa trece acum prin momente dificile. A pierdut o persoană foarte dragă.

Petrică, câștigătorul sezonului 4 al emisiunii Mireasa trece prin momente dificile. După ce soția a lui a pierdut sarcina și bebelușul pe care amândoi îl așteptau atât de mult, acum o persoană dragă lui a murit.

Petrică, fostul concurent de la Mireasa este în doliu

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Petrică, câștigătorul sezonului 4 el show-ului matrimonial Mireasa. La începutul anului în curs, el și Ela, soția lui, au anunțat că au pierdut bebelușul pe care îl așteptau. 

Momentele care au urmat pentru familia lor au fost cumplite, iar acum tânărul a mai primit o lovitură de la viață. El este în doliu, după ce un bun prieten și coleg de-ai săi a murit mult prea devreme.

Fostul concurent de la Mireasă și-a împărtășit suferința pe Instagram. El a distribuit mai multe fotografii în care apare alături de amicul său, însoțite de un mesaj emoționant: „Dumnezeu să te odihnească, coleg și prieten drag, preot Ionuț Duciuc! Vei cânta și vei sluji de acum împreună cu îngerii!”, a scris Petrică pe Instagram.

Petrică și Ela au anulat nunta după pierderea sarcinii

Petrică a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că, cel mai probabil, cununia religioasă va avea loc abia anul viitor. Foștii concurenți care s-au îndrăgostit în cadrul show-ului de la Antena 1 au recunoscut că le-a fost greu să se pună pe picioare după trauma suferită.

„Am anulat atunci pentru că a fost problema cu sarcina. Acum vrem să o reprogramăm, dar doar pentru anul viitor, cred. Am depășit un pic mai greu momentul, dar trebuie să mergem înainte.

Ne-a întărit foarte mult relația, dar cred că orice greutate care vine în viață te face mai puternic. Ne mai dorim copil, normal. Acum trebuie să aibă și ea grijă, în următoarea perioadă cel puțin…

O jumătate de an, un an, nu are voie să rămână însărcinată. Na, pe viitor, îți dai seama că ne dorim, acum, cu ajutorul lui Dumnezeu…A fost greu și în sensul că toată lumea ne asalta cu mesaje și toată lumea venea cu întrebarea, ce s-a întâmplat, de ce, nu voiam să dăm explicații. Nu aveam starea necesară să stăm să răspundem”, ne-a dezvăluit recent Petrică de la Mireasa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page