Press "Enter" to skip to content

Un întreg sat din Vaslui s-a pregătit să conducă pe ultimul drum un localnic, însă persoana decedată a lipsit de la înmormântare! Ce s-a întâmplat apoi i-a lăsat pe toți mască

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din satul Epureni, județul Vaslui, care a decedat în urmă cu doar câteva zile, nu a putut fi condus pe ultimul drum. Acesta rămăsese singur pe lume, iar vecinii săi, împreună cu reprezentanții primăriei, s-au gândit să organizeze înmormântarea, însă decedatul a lipsit de la eveniment.

Motivul pentru care vasluianul nu a putut fi condus pe ultimul drum

În vârstă de 75 de ani, un vasluian a fost găsit mort în propria locuință. Rămas singur pe lume de mai mult timp, vecinii s-au ocupat să-i organizeze înmormântarea, alături de reprezentanții primăriei.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la Medicină Legală, timp în care localnicii au făcut toate pregătirile pentru evenimentul trist.

De asemenea, dacă oamenii s-au ocupat de cele necesare pentru datină, Primăria a rămas să aducă persoana decedată de la morgă.

Organizarea a mers foarte bine până în ziua când vasluianul ar fi trebuit să fie condus pe ultimul drum. Toată lumea era la biserică, cu totul pus la punct, moment în care sătenii au fost anunțați de reprezentanții primăriei că persoana decedată nu va fi adusă la înmormântare.

Concret, cei de la morgă au explicat că legea îi obligă să păstreze trupul neînsuflețit al persoanei decedate care nu are aparținători timp de 10 zile, iar abia apoi să-l declare ”caz social”. Din acest motiv, dar și din cauza faptului că vasluianul nu avea nicio rudă care să-i poată ridica trupul, bărbatul nu a putut fi condus pe ultimul drum.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page