Press "Enter" to skip to content

UN NOU MEMBRU ÎN FAMILIA CRISTEA – CLONDA. ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA A STÂRNIT UN VAL DE ENTUZIASM ÎN RÂNDUL FANILOR

Gabriela Cristea este în culmea fericirii! Familia prezentatoarei TV s-a mărit cu încă un „membru”. Tavi Clonda a postat imaginile pe rețelele de socializare. Despre ce este vorba?

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului românesc. După aproape cinci ani de la căsătoria lor, prezentatoarea TV și artistul își demonstrează zilnic că se iubesc ca în prima zi. Mai mult, cei doi se bucură de familia pe care au construit-o împreună, alături de cele două fiice ale lor.

Pentru a-și exprima afecțiunea reciprocă, Tavi Clonda și Gabriela Cristea se declară mereu unul altuia și își pregătesc surprize. Recent, artistul i-a făcut partenerei sale de viață un cadou neobișnuit și a ținut să împărtășească și cu fanii lui din mediul online modul în care o răsfață pe soția sa.

„Nou membru la noi acasa!!! Soție fericită, viață fericită”, a fost mesajultransmis de Tavi Clonda, pe Instagram.

În aceeași postare pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a împărtășit și un clip din momentul în care îi oferă cadoul soției sale. Mai exact, este vorba despre un scaun de masaj de ultimă generație. Se pare că prezentatoarea TV își dorea de mult timp un astfel de scaun.

Ce cadou i-a făcut Tavi Clonda soției sale, Gabriela Cristea

Tavi Clonda a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o face pe plac soției sale, așa că a achiziționat scaunul, care a ajuns astăzi în posesia lor.

La vederea cadoului oferit de Tavi, Gabriela Cristea a sărit de bucurie. Ea nu a putut să-și ascundă entuziasmul și a exprimat în mod răsunător cât de fericită este. Ulterior, Gabriela Cristea a testat chiar și scaunul de masaj și a fost extrem de mulțumită. Aceasta a bucurat-o pe Tavi Clonda, care a mărturisit că speră să o vadă mai des pe soția sa relaxată și zâmbitoare.

„Tavi Clonda: Ia zi, iubire, recunoști? E din mai multe bucăți.

Gabriela Cristea: Nu cred! Nu cred!

Tavi Clonda: Știi ce e?

Gabriela Cristea: Da! Știu ce e! Scaunul meu de masaj.

Tavi Clonda: Știi care e? Cel mai tare din lume.

Gabriela Cristea: Mi-l și montați? Super! Eu plec la 6 la serviciu, am timp să-mi fac un mesaj? Te duci tu să iei copiii, faci ce vrei.

Tavi clonda: Deci te bucuri?

Gabriela Cristea: Ma bucur?! Sunt super fericită!

Tavi clonda: Să te văd cât de relaxată devii. Să nu mai țipi la mine. Să fie soția calmă și relaxată. Orice îi luăm, să fie relaxată”, au fost discuția dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page