Press "Enter" to skip to content

Un star internaţional a făcut ravagii la piscină! A apărut într-un costum de baie minuscul şi a pus pe jar mintea bărbaţilor

Celebra Jemma Lucy, cunoscută pentru participarea la show-ul Big Brother nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta corpul fără cusur. Siliconată şi tatuată din cap până în picioare, Jemma a venit la piscină într-un costum de baie minuscul, spre bucuria tuturor bărbaţilor prezenţi. 

Celebra Jemma Lucy, cunoscută pentru participarea la show-ul Big Brother nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta corpul fără cusur. Siliconată şi tatuată din cap până în picioare, Jemma a venit la piscină într-un costum de baie minuscul, spre bucuria tuturor bărbaţilor prezenţi.

Jemma s-a afişat, de curând, la o piscină de lux în timp ce se afla în vacanţă, în Portugalia, spre deliciul tuturor celor prezenţi. Dar asta nu este tot! Fotografiile cu voluptoasa Jemma Lucy au devenit virale pe internet, femeile întrebându-se ce anume face starleta pentru a arăta atât de bine, iar bărbaţii fiind absolut hipnotizaţi atât de frumuseţea brunetei, cât şi de sex appeal-ul acesteia.

Starul internaţional are 29 de ani și este din Marea Britanie. Voluptoasa brunetă a devenit cunoscută pentru participarea la showul „Big Brother”, dar și datorită numeroaselor apariții în reviste pentru bărbați.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page