Press "Enter" to skip to content

Un tânăr din Constanţa a murit în accident sub privirile mamei şi fratelui. „Ne urmăreşti de sus acum”

Dramă în joia mare într-o familie din Constanţa. Un tânăr şi-a pierdut viaţa sub privirile familiei după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Alţi trei pasageri, doi băieţi şi o fată, au ajuns la spital. Martorii spun că maşina avea o viteză mult peste limita legală. Imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Tragedia a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Mamaia. Martorii spun că şoferul gonea pur şi simplu pe bulevardul care străbate staţiunea. La un moment dat n-a mai putut controla maşina şi s-a încolăcit în jurul stâlpului de iluminat.

Urmele de la locul accidentului indică faptul că şoferul circula pe a treia bandă, însă, în dreptul trecerii de pietoni a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de stâlp.

Tânărul a rămas captiv în maşină 

Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Ajunşi la locul solicitării, colegii au descarcerat şoferul autoturismului. Acesta, din păcate, era în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare.

A fost în zadar. Nicolas s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei şi ale fratelui său, ajunşi în scurt timp la locul accidentului. În maşină mai erau doi băieţi şi o fată, care au ajuns la spital. Cu toţi s-au urcat în maşină din parcarea parcului acvatic din staţiune, un loc cunoscut de localnici drept zonă de drifturi şi întreceri ilegale.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a se stabili toate detaliile şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare 

În vară, Nicolas urma să împlinească 22 de ani. Moartea lui fulgerătoare i-a şocat pe apropiaţi care au umplut reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, ai fost un suflet plin de bucurie și ne-ai făcut copilăria mai frumoasă. Rămâi cu bine, Nicolas!”

„Ne urmăreşti de sus acum, drag coleg. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie pe reţelele de socializare.

Acum familia tânărului se pregăteşte de înmormântare. A doua în doar câteva luni, după ce anul trecut tatăl băiatului şi-a pus capăt zilelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page