Press "Enter" to skip to content

Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au dat

Un bărbat a început să se simtă rău și a decis să meargă la spital, pentru un control. Nu mică a fost surpriza medicilor atunci când au văzut peste ce au dat, de fapt.

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un tânăr din orașul Huizhou din China. Era o zi ca oricare alta atunci când acesta a simțit o durere într-una dintre urechi. Văzând că se agravează, acesta a mers la spital, dar medicii au făcut o descoperire complet neașteptată.

Un tânăr acuza dureri de urechi și a mers la spital, dar medicii au făcut o descoperire neașteptată

Totul a început atunci când tânărul din orașul chinez menționat a început să simtă o durere ușoară la una dintre urechi. Nu s-a grăbit la spital, sperând că nu este vorba despre ceva grav. Totuși, zilele au trecut și durerea nu a părut că dispare, ba dimpotrivă. Atunci când totul a început să devină insuportabil, bărbatul nu a mai stat pe gânduri, ci s-a dus la spital.

În urechea unde exista durere, medicii au descoperit un gândac de bucătărie. Prinsă în canalul auditiv, insecta a rămas acolo și a început să provoace dureri omului. Cel mai probabil, vietatea a pătruns în ureche în timpul nopții, chiar în timp ce bărbatul dormea, aflată fiind în căutare de loc cald și ferit.

După ce a ajuns la spital și doctorii au înțeles despre ce este vorba, aceștia au făcut tot posibilul pentru a scoate gândacul de bucătărie din urechea omului. Medicul care s-a ocupat de intervenție a filmat toată procedura, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Folosindu-se de un endoscop, acesta a reușit să îndepărteze insecta cu succes.

Acesta a dezvăluit ulterior faptul că procedura a fost una destul de dificilă și riscantă, căci o mișcare mai bruscă sau una greșită ar fi făcut ca gândacul să înainteze în urechea omului și să îi afecteze în mod extrem de grav timpanul și implicit simțul auzului. După intervenția cu pricina, pacientul a fost externat din spital, arată cei de la mirror.co.uk.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page