Press "Enter" to skip to content

Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Dedeman, Lidl și Kaufland se află în topul clasamentului

Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Chiar dacă suntem deja în a doua săptămână din luna decembrie și mulți au împodobit bradul, mai sunt români care nu și-au achiziționat „copacul credincios”. Dacă te numeri printre acești, mai jos aflați de unde îl puteți cumpăra la cel mai mic preț.

Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Nu mai este niciun secret faptul că, odată cu 1 decembrie, foarte mulți români încep să împodobească bradul. Cei care nu optează pentru brazii artificiali, trebuie să depună un efort în plus pentru a alege brazii naturali.

Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun

La mare concurență cu piețele de brazi sunt marile lanțuri de magazine. Aproape că nu este supermarket care să nu aibă la vânzare vedeta Crăciunului. De obicei, prețurile diferă în funcție de comerciant, dar și bogăția brazilor din ofertă.

La început de decembrie, când lumea nu este convinsă dacă să înceapă sau nu decorarea de Crăciun, brazii sunt mai ieftini. Apoi, pe măsură ce sărbătorile se apropie, prețurile încep să crească.

Anul acesta, brazii sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Prețurile încep de la 50 de lei și poate ajunge chiar și la 300 de lei.

La Lidl, un brad de aproximativ doi metri costă 99 de lei. Kaufland are un preț un pic mai piperat pentru brazii din dotare. Aici, vedeta Crăciunului costă și 250 de lei.

Brazi frumoși, numai buni de împodobit sunt și la Dedeman. Aici, aceștia au peste doi metri și ajung la prețul de 159 de lei. Cei mai pretențioși mai au la dispoziție și varianta unui brad premium, la prețul de 194 de lei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page