Press "Enter" to skip to content

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Regretatul actor își pregătise locul de veci din timp

Alexandru Arșinel a murit ieri, la vârsta de 83 de ani. Unde va fi înmormântat regretatul actor. Își pregătise locul de veci din timp și a trecut pe el și numele soției lui, alături de data ei de naștere. De ce a ales să se ocupe din timp de aceste aspecte.

  • Cum arată locul unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel
  • Ce declarații a făcut actorul, după ce și-a cumpărat locul de veci

Vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață a adus tristețe în sufletele românilor. Regretatul actor își pregătise locul de veci. Marele artist dezvăluise unde va fi înmormântat în urmă cu mai mulți ani.

Cum arată locul unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a luptat cu problemele de sănătate, însă ieri ne-a părăsit. Marele actor își pregătise locul de veci în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost spus transplantului la rinichi. La vremea respectivă, artistul susținea că și-a făcut mormântul de unul singur pentru a nu lăsa această grijă pe umerii copiilor lui.

Mormântul actorului se află la Bellu, pe aleea principală de lângă capelă, în București. Copiilor lui Alexandru Arșinel nu le rămâne decât să organizeze funerariile și să graveze anul decesului. Pe monument este scris și numele și anul nașterii soției artistului. Acesta se află aproape de Aleea scriitorilor. Actorul nu a cumpărat un loc de veci pe Aleea artiștilor.

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro

Ce se știa despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat actorul

Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori la spital. În urmă cu ceva timp, paparazzii Spynews au surprins imagini din unitatea medicală, unde actorul era însoțit de fiul lui, Bogdan. Cu toate astea, nu se știau multe informații cu privire la starea lui de sănătate, pentru că familia a ales să rămână discretă.

Actorul ar fi fost internat la Terapie Intensivă pe data de 18 august, pe secția de urologia la Institutul clinic Fundeni din București. La acel moment, în presă au apărut informații potrivit cărora Alexandru Arșinel ar fi avut o infecție noscominală.

Alexandru Arșinel a avut de mai multe ori nevoie de ajutorul medicilor. În trecut, actorul a fost supus unui transplant de rinichi și a făcut o intervenție chirurgicală pe inimă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page