Press "Enter" to skip to content

Unul dintre salvatorii lui Radu Ayan face dezvăluiri cutremurătoare! După mai bine de 24 de ore petrecute în frig, băiețelul de 2 ani și-a găsit puterea să strige după ajutor: „I-am auzit vocea”

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit pe Radu Ayan în pădure a povestit cum s-a întâmplat totul.

La doar câteva ore de când Radu Ayan a fost găsit, au apărut noi imagini emoționante cu băiețelul de doar doi ani în brațele salvatorilor care acum sunt considerați eroi. Unul dintre cei trei polițiști a făcut primele declarații despre întreaga situație și a dezvăluit cum l-au găsit pe copil în mijlocul pădurii.

Declarațiile unuia dintre salvatorii lui Radu Ayan

Radu Ayan a fost găsit în urmă cu puțin timp, după ce dispăruse acum mai bine de 24 de ore, chiar de sub ochii bunicii sale care îl avea în grijă.

Micuțul a fost căutat de mai bine de 200 de persoane, autorități și localnici care au fost impresionați de povestea lui și care au vrut să dea o mână de ajutor.

Băiețelul a fost găsit de trei polițiști în mijlocul pădurii, după o noapte petrecută în frig. Radu Ayan a strigat după ajutor atunci când a auzit zgomot și astfel a fost găsit de cei trei eroi.

„I-am auzit vocea. Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi. Probabil ne-a auzit şi noi am făcut zgomot. L-am strigat. Nu era lovit, era îmbrăcat aşa cum a plecat de acasă, fără papuci în picioare. Am alergat către el, am strigat la el să stea pe loc. Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat. Am doi copii, fapt care m-a făcut să nu stau acasă şi să ies la căutări.” , a declarat un polițist, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Cei trei polițiști au devenit eroi

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a transmis un mesaj, la scurt timp după ce Radu Ayan a fost găsit prin care le-a mulțumit tuturor celor care au participat la căutări, dar în mod special celor trei polițiști care l-au găsit pe micuțul de doar doi anișori.

„Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști l-au găsit pe Ayan în pădure după 24 de ore de când a fost sesizată dispariția. Acesta era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri. Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, voluntari și jurnaliști!”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page