Press "Enter" to skip to content

Val de accidente în România. Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada A1. Doi morţi după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR pe DN1

Grav accident de circulație pe A1. Un autocar s-a răsturnat, la km 74, pe sensul spre Pitești. La fața locului au ajuns pompierii, polițiștii, dar și mai multe ambulanțe. În Bihor, o femeie și un bărbat au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR pe DN1.

Un autocar s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe autostrada A1, în zona localităţii Ioneşti, în judeţul Dâmboviţa. În accident, două persoane au fost rănite.

”Intervenţie în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1, la km 74, în zona localităţii Ioneşti. Din primele informaţii un autocar este răsturnat lateral în afara părţii carosabile”, informează ISU Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, au fost mobilizate 4 ambulanţe SMURD, 3 autospeciale de intervenţie şi 3 ambulanţe de la SAJ Dâmboviţa.

După verificările iniţiale realizate de către echipajele de intervenţie, a rezultat că două persoane sunt rănite, fiind în îngrijirea echipajelor medicale.

În autocar erau 7 pasageri şi 2 conducători auto.

Accident grav în Bihor. Două persoane au murit

În Bihor, o femeie și un bărbat au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR, la Auşeu, pe DN1.

Pompierii militari au evacuat cele două persoane rămase captive între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul ambelor victime. Din păcate, nu au putut fi salvate.

„Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forţele de intervenţie, cele două victime (o femeie, în vârstă de 20 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora”, a transmis ISU Bihor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page