Press "Enter" to skip to content

Veste cumplită despre Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat cu marele tenismen. Este anunțul momentului

Ilie Năstase și Ion Țiriac, cei doi mari foști tenismani, sunt legați de o prietenie de-o viață, dar se pare că în ultima vreme lucrurile nu merg tocmai bine între cei doi.

Dovadă stă și ultima situație jenantă prin care a trecut Ilie Năstase, care nu se putea întâmpla fără ca bunul său prieten să știe.

Marele tenisman Ilie Năstase și-a făcut bagajele după ce a fost evacuat miercuri seară din complexul rezidențial de lux „Stejarii”, deținut de bunul său prieten Ion Țiriac.

„Nasty” locuia în respectivul apartament, pus la dispoziție de prietenul său, de aproape doi ani după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii, scrie Prosport.

Se pare că fostul număr unu mondial s-a mutat tot în chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice de la marginea Capitalei, mai scrie sursa citată.

De ce s-a întâmplat asta?

Chiar dacă Ilie Năstase plătea în complexul „Stejarii” o chirie aproape simbolică, a reușit să acumuleze restanțe importante. Oficial, marelui tenisman i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu „Stejarii”, însă reprezentanții complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru.

Totul, din cauză că Ilie Năstase nu și-a plătit mai multe luni chiria pentru apartamentul din respectivul complex de lux. Cu toate acestea, surse spun că „Nasty” ar fi trecut prin toate acestea cu buna știință a proprietarului, prietenul său de-o viață, Ion Țiriac.

Ilie Năstase a confirmat că a părăsit locuința din complexul lui Țiriac

Marele tenismen a confirmat pentru Prosport că a fost nevoit să părăsească locuința din complexul lui Țiriac, care este administrată, de fapt, de fiul său, Ion Ion.

„A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri”, a declarat, cu o oarecare tristețe, fostul tenisman.

În ciuda celor întâmplate, Ilie Năstase nu a dorit să comenteze decizia reprezentanților complexului în ceea ce privește prelungirea contractului de închiriere.

Se pare că problemele financiare ale lui „Nasty” ar fi cauzate de ultima sa soție, mai transmite sursa citată, care locuiește în acelai bloc în care s-a mutat acum fostul număr unu mondial.

După ce s-au cunoscut cei doi, se pare că de atunci au început și problemele financiare pentru Ilie Năstase. De asemenea, au existat și mai multe situații și certuri în care a fost implicată și Poliția.

Ion Țiriac ar fi supărat pe „Nasty” de aparițiile sale publice nefericite, dar și de ultima sa căsătorie. Aceasta ar fi și cauza pentru care ar fi lăsat managementul complexului să-l trateze în acest mod pe bunul său prieten.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page