Press "Enter" to skip to content

Veste mare în showbiz! Vedeta este ÎNSĂRCINATĂ a doua oară și este în culmea fericirii. Ce frumos a făcut anunțul: „Cadoul…”. Avem primele imagini cu burtica de gravidă!

Bucurie mare in showbiz.

Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite e însărcinată din nou, cu cel de-al doilea copil. Cunoscuta vloggeriță a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, la câteva luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Eza Ștefania. În plus, ea le-a împărtășit internauților prima imagine cu burtica de gravidă!

Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară. Familia vloggeriței se va mări curând cu încă un membru. Ea și partenerul ei de viață mai au acasă o fetiță superbă, pe nume Eza Ștefania. Cea care a dat marea veste a fost chiar fosta concurentă de la Chefi la cuțite. A postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar în dreptul lui a împărtășit și prima fotografie cu burtica de gravidă.

Ieri, Like Creața și-a luat toți admiratorii prin surprindere. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a anunțat că este din nou însărcinată. Ea le-a dat vestea internauților pe rețelele de socializare, chiar de ziua ei de naștere. Momentan, influencerița nu a anunțat încă sexul bebelușului, însă cert este că burtica de gravidă a început deja să fie vizibilă.

Like Creața își sărbătorește anul acesta ziua de naștere printr-o mini-vacanță la munte. Nu a plecat singură, ci alături de soțul ei și de fiica lor, Eza Ștefania. Fetița va deveni în câteva luni sora mai mare, mama ei fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Drept dovadă, influencerița a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

„Și anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea. O sa mai avem un bebe’, a scris Like Creața pe rețelele de socializare, în dreptul pozei cu burtica de gravidă.

La începutul lunii martie a fost mare sărbătoare în familia influenceriței Like Creața. Atunci, ea a născut primul copil, pe fiica ei Eza Ștefania. La acea vreme, vloggerița postase un mesaje emoționant pe rețelele de socializare prin care le făcea fanilor „cunoștință’ cu micuța.

„Hello, world! Eu sunt EZA ŞTEFANIA. Nu e frumos să stau cu spatele, dar mami zice că-s prea dulce și nu vrea să mă vadă cineva și să mă fure mai ales acum când nu poate alerga încă nu s-a recuperat în totalitate după cezariană. Daaa, știu, v-a tot zis că o să nască natural, chiar a încercat, și eu, amândouă am făcut tot ce am putut… Îmi zice luptătoarea mea.

Nu intru în detalii pentru că e tare sensibilă acum, ați văzut postarea ei de săptămână trecută, plânge și când se uita la mine, o să vă povestească ea cândva. Până atunci vrem să-i mulțumim medicului că m-a adus pe lume sănătoasă și a avut grija de noi, atât în spital cât și pe parcursul sarcinii. Vă pup tare și abia aștept să ne vedem și face to face’. PS: de azi sunt acasă doar cu mami și cu tati, abia aștept să-i văd cum se descurcă cu mine’, scria atunci Like Creața pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page