Press "Enter" to skip to content

Veste tristă despre Victor Rebengiuc! Informaţie de ultimă oră despre marele actor al României

Vestea tristă a dimineții despre Victor Rebengiuc! Celebrul actor român a urcat pe scenă pentru a interpreta ultimul rol din cariera sa de peste 7 decenii. De ce a ales maestrul să se retragă?

Victor Rebengiuc a interpretat ultimul rol din cariera sa, în piesa „Tatăl”, o poveste realistă, care tratează aspecte dureroase din viaţa de familie, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Actorul a anunțat că se retrage oficial de pe scenă, după o carieră de 7 decenii.

Ultimul rol interpretat de Victor Rebengiuc

„M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune te pune foarte mult pe gânduri şi trebuie să ne schimbăm comportamentul/ Ne-a plăcut foarte mult.. şi spectacolul în sine şi să îl vedem pe Victor Rebengiuc.

Înţeleg că este una dintre ultimele reprezentaţii sau ceva de genul. Şi a ieşit în lacrimi de acolo/ Şi eu am fost printre persoanele care au lăcrimat în timpul spectacolului„, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor care au participat la spectacol.

Victor Rebengiuc, care a împlinit 90 de ani în luna februarie a acestui an, a fost recompensat la Gala Premiilor UNITER pentru ultimul rol pe care a anunţat că-l va mai juca pe scena de teatru.

Victor Rebengiuc a fost premiat pentru cariera sa

Rebengiuc a primit premiul de „Cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul jucat în „Tatăl” pe scena Teatrului Bulandra.

În 2022, Victor Rebengiuc mărturisea că nu se aştepta ca rolul din piesa „Tatăl” să fie atât de dificil. Tocmai de aceea, el a anunţat că va fi ultimul rol pe care-l va mai juca, însă spectatorii se vor putea bucura de prezenţa lui pe scenă atât timp cât îl vor mai ţine puterile.

Marele actor român a fost recompensat cu acest premiu învingându-i pe Claudiu Bleonţ – rolul Harpagon din spectacolul „Avarul” de Molière, de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, respectiv Claudiu Mihail – rolul titular din spectacolul „Oedip Rege” de Sofocle, de la același teatru.

Aflat la o vârstă venerabilă, Victor Rebengiuc se află încă pe scenă şi are o energie extraordinară. Celebrul actor, este încă în formă, chiar dacă se deplasează mai greu şi cu ajutorul unui baston.

Victor Rebengiuc și-a urmat crezul și nu s-a dezis de valorile sale, chiar și acum, la 90 de ani. Marele actor continuă să pună aceeași pasiune în fiecare vorbă rostită, în fiecare pas făcut, însă fără laude, îi place să își trăiască succesul într-un mod discret.

„Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să-mi faci rău”, a spus actorul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page