Press "Enter" to skip to content

Vestea zilei despre Vlăduța Lupău! Șocant ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară: Plângeam toți trei

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în luna august a acestui an, așa că totul este nou pentru ei. Cântăreața a povestit un episod de panică pe care l-a trăit cu fiul său, Iair.

Bineînțeles că nu e ușor să fii mamă, mai ales dacă te afli la primul copil. Totul este nou și pentru anumite lucruri nu ai cum să fii pregătit. Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinții unui băiețel pe data de 6 august 2022. Zilele trecute l-au și botezat pe micuț.

De ce s-a speriat artista?

Cântăreața a spus că viața lor a devenit mai frumoasă de când a apărut Iair, dar a vorbit și despre un moment în care atât ea, cât și soțul ei s-au panicat extrem de tare.

Aceasta povestit cum l-a lăsat pe cel mic singur acasă cu tatăl său când a plecat la casa cea nouă iar băiețelul a început să plângă mai tare decât de obicei. S-a speriat și s-a întors, iar atunci au început toți trei să plângă.

”Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți. Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei.

Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic”, a povestit aceasta pentru VIVA!

Cum i s-a schimbat viața Vlăduței Lupău după ce a devenit mamă

Viața oricărei femei se schimbă odată ce devine mamă. Vlăduța Lupău a mărturisit că perioada de început este și frumoasă, dar și foarte dificilă pentru că totul este nou. A spus că în primele trei săptămâni nu a acceptat decât ajutorul soțului ei și de aceea a acumulat oboseală.

”Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte! Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o naștere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană.

Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor”, a spus cântăreața.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page