Press "Enter" to skip to content

Vești de ultimă oră! Daniel Onoriu a ieșit din comă: “A deschis ochii!”

Daniel Onoriu este unul dintre cei mai cunoscuți piloți de curse de la noi din țară. Nepotul regretatei Gabi Luncă este în comă de aproape 40 de zile, după ce a suferit o hemoragie din cauza unei operații de micșorare a stomacului. Soția lui a anunțat astăzi că pilotul s-a trezit din comă și a făcut primii pași.

Daniel Onoriu a fost trezit din comă

Daniel Onoriu a stat în comă pentru aproape 40 de zile. Bărbatul s-a ales cu o hemoragie puternică, la scurt timp după ce a fost operat în Turcia pentru micșorarea stomacului. Soția sa a fost cea care a chemat salvarea, iar bărbatul a fost dus de urgență și internat la Floreasca.

Medicii au făcut tot ce au putut pentru tânăr, dar nu i-au dat niciodată prea multe șanse, pentru că starea acestuia era extrem de gravă. Soția lui Daniel Onoriu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a pilotului de curse.

Isabela Onoriu a anunțat că bărbatul a fost trezit din comă și starea lui este una stabilă, dar nimeni nu poate spune că este bună. Totuși, a prezentat o evoluție mică în ultima perioadă, de care toată familia se bucură.

Când soția lui a mers în vizită, acesta a recunoscut-o și a deschis larg ochii, dar nu a putut să se fixeze pe partenera lui de viață. În plus, specialiștii i-au micșorat doza de sedative, încă un pas inainte spre vindecare.

„În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient.

Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.”, a declarat Isabela Onoriu.

Pilotul dă semne de vindecare

Chiar dacă Daniel Onoriu s-a trezit din comă, medicii încă nu se pot pronunța în privința stării sale de sănătate. Specialiștii spun că totul depinde de cum va Răspunde organismul la tratament și cât de puternic este acesta.

Soția pilotului este foarte optimistă și simte că soțul ei se va vindeca în totalitate și va avea din nou o viață normală. Consideră că are șanse mari să fie ca inainte și deja a observat evoluția.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page