Press "Enter" to skip to content

Viața controversată a lui Nelu Bălan, milionarul român care a murit ieri. Cum a ajuns patronul unui restaurant în New York

În urmă cu doar o zi, lumea milionarilor a fost în doliu, după ce s-a stins din viață Nelu Bălan, românul care a ajuns milionar şi patronul unui restaurant de lux în New York. Ei bine, milionarul român a avut o viață controversată. Iată cum a ajuns să fie patronul unui restaurant de fițe din New York!

  • Care este povestea de viață a lui Nelu Bălan
  • Cum a ajuns patronul unui restaurant de lux în New York
  • Milionarul a murit ieri

Vestea că Nelu Bălan a murit la vârsta de 64 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea și asta pentru că milionarul nu era cunoscut cu afecțiuni sau probleme de sănătate. Iată care este povestea controversată de viață a românului, dar și cum a reușit să fie patronul unui restaurant în New York!

Viața controversată a lui Nelu Bălan, milionarul român care a murit ieri

Nelu Bălan este românul care a creat povestea restaurantului de lux „Nello” din New York. Bărbatul a pornit toată afacerea de la o cârciumă mică la care veneau mulți români plecați în Statele Unite ale Americii, pentru că aceștia comandau mereu mâncare tradițională. Odată cu trecerea timpului, acesta a reușit să facă un restaurant de lux și ușor ușor a devenit un restaurant exclusivist în New York.

Mai multe figuri legendare au trecut pragul acestui restaurant de lux, cum ar fi Arnold Schwarzenegger, Donald Trump, Joe Biden, dar și alte multe figuri din lumea artistică a Statelor Unite ale Americii.

În anul 2009, Jay-Z și Beyonce s-au dus să mănânce ceva la restaurantul „Nello”, iar la plecare, cei doi au lăsat un bacșiș de 500 de dolari. Există multe fotografii cu cei doi artiști și restaurantul și așa a ajuns să fie „cel mai șmecher român din New York”.

Unul dintre clienții care mergeau destul de des la acest restaurant era oligarhul Roman Abramovici, fostul patron al clubului de fotbal Chelsea. Într-o zi când s-a dus la New York, nota de plată pentru unul din prânzurile acestuia a fost de peste 47.000 de dolari.

În anul 2010, criticul Sam Sifton a mers să mănânce la restaurantul din New York al românului. Așa cum era de așteptat, criticul a spus că nu este impresionat de experiența de a lua masa la „Nello” și a mai declarat că mâncarea a fost banală, iar patronul are un aspect extrem de neîngrijit.

Milionarul a murit ieri

Milionarul român Nelu Bălan s-a stins din viață ieri, 24 mai, la vârsta de 64 de ani. Tristul anunț al trecerii în neființă a milionarului care a deținut un restaurant de lux în New York a fost făcut de fostul manechin Nelly Năstase.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page