Press "Enter" to skip to content

Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Victoria Răileanu (33 de ani) este mai îndrăgostită ca niciodată. Vichi, cum îi zic apropiații, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu bărbatul care îi umple sufletul cu fericire. Actrița s-a despărțit de fostul partener de viață, actorul Conrad Mericoffer, în vara anului 2020, după o relație de 7 ani. Cei doi au împreună un băiat pe nume Carol, născut în 2015.

Victoria Răileanu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu iubitul ei, pe nume Adrian Ștefănescu, cu care este împreună de mai bine de un an. Adrian lucrează în domeniul marketing-ului. Cei doi locuiesc deja împreună și au o pasiune comună – drumețiile în natură.

First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.” Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. “Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.”

Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine –  a scris actrița în dreptul fotografiei în care apare în brațele iubitului.

Mna, să fie și public! Tăub dă toate sentimentele și emoțiile inimii mele! – a replicat Adrian, în dreptul postării iubitei sale.

Așa cum era de așteptat, fanii i-au apreciat postarea și i-au transmis o mulțime de mesaje prin care îi felicită pentru povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiesc.

Sunteți minunați! 😍Așteptăm să vă revedem cu drag!

@stefanescunadrian esti foarte norocos. O fata mai frumoasă, mai senzuală și cu eleganță naturală ca Vichi nu mai există. Fii poezie-n viața ei!

Mă bucur pentru tine,Vichi! Meritai să fii fericită! Te-am super admirat în „Vlad” și în viața reală, nu mai vorbesc! Ești minunată!

Foarte frumos spus, vă doresc tot binele din lume! – sunt câteva dintre mesajele transmise de fani frumosului cuplu.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page