Press "Enter" to skip to content

VIDEO Amanta lui Putin, apariţie publică surpriză la Moscova, unde a ţinut un discurs. Este singura persoană din cercul lui Putin ocolită de sancţiunile SUA

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, şi-a făcut o apariție publică surpriză la Moscova, la festivalul de gimnastică „Alina”, botezat astfel chiar în cinstea ei.

Stând în fața unui fundal acoperit cu simboluri „Z”, Kabaeva a vorbit despre al Doilea Război Mondial și a spus, fără nicio urmă de ironie: „Fiecare familie are o poveste de război”.

Purtând pe piept o panglică patriotică a Sfântului Gheorghe, Kabaeva a ținut un discurs care pare să lege victoria asupra nazismului, de acum aproape opt decenii, de evenimentele de astăzi din Ucraina.

Vedeți, această temă, această poveste, nu merge doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, le-a transmis Alina Kabaeva participanţilor la festival.

În paralel, publicaţia americană The Wall Street Journal scrie că Alina Kabaeva este singura persoană din cercul apropiat al lui Vladimir Putin care a fost ferită de sancțiunile SUA. Publicaţia susține că sancțiunile care trebuiau impuse acesteia au fost oprite în ultimul moment, Casa Albă temându-se că Putin va vedea acest lucru ca pe un „atac personal” și că tensiunea dintre cele două țări va escalada.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page