Press "Enter" to skip to content

VIDEO. Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Denisa a primit inelul, într-un cadru mai puțin obișnuit: „Femeia vieții mele”

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, și-a cerut iubita de soție. Momentul nu a fost chiar cel mai fericit. Din ce motiv?

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa. Deși momentul ales pentru gestul său memorabil nu a fost unul prea fericit, tânărului nu i-a mai păsat de nimic și a trecut la faptă. Partenera lui i-a oferit un răspuns pozitiv.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie într-un moment trist pentru el

Iancu Sterp și Denisa formează de doi ani un cuplu și se cunosc din perioada liceului. Lângă Denisa, Iancu Sterp pare că și-a găsit liniștea, după o perioadă în care era cam indecis în plan sentimental. A avut mai multe relații eșuate, spre disperarea mamei lui, Geta.

În nenumărate rânduri mama Geta și-a exprimat dorința de a-l vedea la casa sa și pe mezinul familiei Sterp. Iată că Iancu Sterp s-a maturizat în cele din urmă și și-a dat seama că Denisa este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viață.

Miercuri, tânărul a hotărât să o ceară de soție pe aleasa inimii lui. Totul s-a întâmplat după un meci în gala RXF, pe care l-a pierdut. Dar, în pofida acestui eșec, a decis să-și ducă la bun sfârșit ceea ce avea planificat deja, spre uimirea multora din sala de ring.

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa după ce a pierdut o luptă la RXF

După ce a pierdut meciul, Iancu Sterp și-a chemat partenera pe ringul de luptă, i-a făcut o declarație de dragoste și s-a așezat în genunchi adresându-i marea întrebare. Tânăra a izbucnit în lacrimi și a oferit emoționată un răspuns afirmativ.

”Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, au fost spusele lui Iancu Sterp în gala de la RXF de miercuri.

De îndată două buchete mari de trandafiri au apărut pe ring, unul dintre ele fiind adus de mama Geta, semn că aceasta știa ceea ce avea să facă fiul ei. Iancu Sterp și Denisa au primit ropote de aplauze și felicitări din partea celor prezenți la RXF.

”A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!”, a scris Culiță Sterp în dreptul filmulețului cu fratele și cumnata lui, care a fost postat pe rețelele de socializare și a adunat o mulțime de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page