Press "Enter" to skip to content

VIDEO NECENZURAT. Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe și de ce a ”trunchiat” imaginile pe care le-a trimis presei în favoarea ei

Răsturnare de situație în cazul scandalului-monstru declanșat în lumea sportului! GÂNDUL a intrat în posesia înregistrării video necenzurate a altercației de vineri seara dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Imaginile scot la iveală o cu totul altă versiune a modului în care s-au desfășurat „ostilitățile” decât cea prezentată de impresara din fotbal în presă.

Astfel, se vede cum Anamaria Prodan l-a provocat pe fostul său soț, a pus pe cineva să filmeze, după care a furnizat jurnaliștilor versiunea „trunchiată a scandalului”, astfel încât să  pară că Laurențiu Reghecampf e agresorul, când, de fapt, ea l-a instigat și l-a lovit că să-l determine să riposteze.

GÂNDUL publică versiunea necenzurată a înregistrării după ce impresara a transmis, inițial, în presă, varianta trunchiată, care arată că fostul său soț a îmbrâncit-o.

VIDEO NECENZURAT! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe și de ce a ”trunchiat” imaginile pe care le-a trimis presei în favoarea ei

 

În realitate, Reghecampf ținea mâinile la spate, semn că nu avea nicio intenție de a o lovi, încearcă să plece, însă ea s-a pus în fața lui, iar el încearcă la un moment dat să o dea la o parte și ea îl lovește peste față (dovadă vânătăile constatate de INML). În timp ce Anamaria Prodan nu are nicio urmă de violență.

Informațiile obținute de GÂNDUL arată că Anamaria Prodan a venit însoțită de un prieten care era în mașină și care a filmat toată conversația dintre impresară și fostul soț.

Se pare că ea ar fi premeditat totul crezând că Laurențiu va riposta, lucru care, însă, nu s-a întâmplat.

Poliția a stabilit că nu se mai pot apropia unul de celălalt, în urma altercației pe care au avut-o vineri seara.  De asemenea, GÂNDUL a aflat ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov.

Cei doi foști parteneri au emise pe numele lor ordine de restricție

Cei doi foști parteneri s-au certat foarte tare vineri seara și s-au agresat și fizic, nu doar verbal. Totul s-a terminat la poliție, unde cei doi au stat mai multe ore aducându-și acuzații reciproce în fața oamenilor legii. În prezent, ambii au emise pe numele lor ordine de restricție, iar polițiștii din Snagov continuă cercetările.

În timpul audierilor, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi dus la vila familiei de la Snagov pentru a o amenința. Până la partajarea bunurilor, vila familiei este bun comun, însă Reghecampf a acceptat ca ea să locuiască acolo pentru a nu-i schimba domiciliul fiului lor, Bebeto.

Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?!

Vineri seara, atunci când a izbucnit scandalul-monstru între cei doi soți, Laurențiu Reghecampf a mers acolo fiindcă o instanță i-a instituit program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Ordonanța președințială pe care a obținut-o Reghe de la judecători prevede că el poate să-și viziteze fiul și să petreacă timp cu el fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

Conform sursei citate, intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00. Așa se explică faptul că el s-a dus acolo și a discutat cu Bebeto. Bona angajată de Anamaria Prodan i-a permis să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe impresară, care nu s-a opus.

Reghe a vorbit cu Bebeto, care i-a spus că merge la antrenament, iar, după aceasta, antrenorul a plecat către casa nașului lui, aflată în gard în gard de vila în care acum locuiește Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a venit, între timp în zonă, și l-a așteptat să iasă din casa nașilor, atacându-l în plină stradă.

Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare
Reghecampf intenționează acum să depună o doua plângere pe numele fostei sale soții, în afară de cea care este instrumentată acum de Poliția Ilfov pentru lovire și alte violențe. Cea de-a doua sesizare a organelor penale vizează nerespectarea hotărârii judecătorești.

Codul Penal prevede la art. 287 la alin. 1 că „nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Așadar, dacă Anamaria Prodan ar fi găsită vinovată pentru această infracțiune, respectiv că nu i-a permis lui Laurențiu Reghecampf ă-și viziteze fiul, ea ar putea chiar să ajungă la închisoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page