Press "Enter" to skip to content

Videoclipul controversat care a împărţit lumea în două tabere. Ce se află în imagine ? – VIDEO

Mai multe imagini controversate a creeat o adevărată polemică în spaţiul virtual. Videoclipul din Jharkhand, India, cu silueta stranie au fost repostate de mii de ori pe Twitter.

Videoclipul controversat care a împărţit lumea în două tabere. Clipul a apărut după ce un grup de motociclişti a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Videoclipul controversat care a împărţit lumea în două tabere: Extraterestru sau fantomă?

Unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume. Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru… a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

„Extratereştri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, „silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. „Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page