Press "Enter" to skip to content

Vladimir Putin, mesaj de 8 martie, pentru femeile care au bărbați plecați în război

Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Acesta a făcut referire și la femeile care au oameni dragi în război.

Liderul de la Kremlin s-a adresat mamelor, soțiilor, surorilor, mireselor și prietenelor soldaților și ofițerilor ruși ”care se află acum în luptă pentru apărarea Rusiei în timpul unei operațiuni militare speciale”, într-un mesaj video postat pe site-ul Kremlinului

„Înțeleg cât de îngrijorate sunteți pentru cei dragi și pentru membrii familiei. Puteți fi mândre de ei, așa cum toată țara este mândră de ei și își face griji pentru ei alături de dumneavoastră”, a spus el, potrivit TASS.

În plus, președintele rus a dat asigurări că recruţii şi rezerviştii nu participă la operaţiunile militare din Ucraina şi nu vor face acest lucru.

Putin a transmis că ”recruții nu participă și nu vor lua parte la ostilități și că nu va exista nicio recrutare a rezerviștilor”. El a precizat că ”misiunile sunt îndeplinite numai de trupe profesioniste” și și-a exprimat încrederea că ”vor fi statornici în a oferi securitate și pace poporului Rusiei”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page