Press "Enter" to skip to content

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a primit vestea tristă în timp ce se află în Maldive: „Vești rele vin ca un fulger…”

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista se află în vacanță, în Maldive, alături de soțul și băiețelul lor. La câteva zile după ce au ajuns acolo, a primit o veste care a întristat-o foarte tare, mai ales că nu poate lua parte la înmormântare, fiind la mii de kilometri distanță.

Vlăduța Lupău este în doliu. La începutul anului, cântăreața își anunța fanii că fiul ei, în vârstă de un an și jumătate, Iair, a făcut otită. Micuțul s-a îmbolnăvit chiar înainte de vacanța pe care o stabilise artista, iar aceasta a fost nevoită să anuleze totul.

A reprogramat totul pentru această perioadă, iar de această dată, au ajuns cu bine la destinație. Chiar dacă nimic nu părea să le strice vacanța. Vlăduța a aflat o veste foarte tristă și anume că unchiul ei s-a stins din viață.

Vlăduța Lupău este în doliu

Cântăreața a postat recent un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii că este doliu în familia ei. Vlăduța Lupău este tristă pentru că fratele mamei sale a murit, dar și pentru durerea pe care o simte bunica ei, fiind nevoită să își îngroape băiatul.

Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger…„, este mesajul scris de Vlăduța Lupău pe Internet, în urmă cu puțin timp.

Ce etnie are Vlăduța Lupău

Artista s-a născut în Șimleu Silvaniei. Aceasta este o zonă în care se găsesc și minorități de maghiari. Vlăduța Lupău este, însă, româncă, declarându-și mereu dragostea și aprecierea pentru toți fanii ei, români, unguri și așa mai departe.

Vlăduța Lupău s-a născut într-o familie de veterinari și a urmat și ea, alături de fratele ei, această facultate. A renunțat să profeseze în domeniu, iubind muzica și alegând o carieră artistică.

Mama artistei este medic veterinar și tatăl ei inginer zootehnist. Cei doi și-ar fi dorit ca fiica lor să le calce pe urme, însă ea a decis să ducă numele mai departe urcând pe cele mai importante scene din țară.

Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist.

Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’‘, spunea Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page