Press "Enter" to skip to content

Zodia nefericită a lunii noiembrie. Acești nativi vor trece prin clipe grele

Luna noiembrie nu vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor avea mult de suferit în perioada următoare. Norocul nu este de partea lor, mai ales atunci când vine vorba de situația financiară. Ei vor avea de învățat o lecție importantă.

Vești proaste pentru o zodie! Va avea de suferit în luna noiembrie. Acești nativi vor întâmpina unele probleme financiare, dar vor avea parte și de unele vești. Ghinionul se ține scai de ei în următoarea perioadă.

Zodia nefericită a lunii noiembrie

Pești

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că persoanele născute sub semnul zodiei Pești sunt sensibile și pun repede la suflet orice. Acești nativi vor învăța să fie mai puternici pe viitor, asta pentru că perioda care urmează nu va fi una ușoară, dar îi va ajuta.

Nativii zodiei Pești vor avea de suferit din dragoste. Persoana alături de care se visau o viață întreagă și cu care sperau că vor ajunge în fața altarului va pune capăt poveștii de dragoste. Ei vor plânge din cauza despărțirii, dar vor învăța să nu se mai „arunce” atât de repede în relații și vor afla că sunt mai independenți decât credeau.

Cu atât mai mult, ei vor trece prin momente grele din cauza problemelor financiare. În perioada următoare trebuie să fie mai atenți la cheltuieli și să nu mai cumpere tot ce vor, mai ales pentru că de unele lucruri nu au nevoie.

Deși vor traversa o perioadă mai complicată, nativii zodiei Pești vor trece cu bine peste toate. Ei vor înțelege că atâta timp cât au sănătate au, de fapt, totul. Ei vor învăța să fie fericiți și cu puțin.

Persoanele născute sub semnul zodiei Pești vor avea de suferit și din cauza prietenilor, pentru că o mare parte dintre ei vor alege să plece la greu. Ei vor avea puterea să fie mai încrezători în forțele proprii pe viitor. Perioada care urmează nu este una benefică pentru ei la prima vedere, dar cu trecerea timpului vor realiza că și clipele grele fac parte din cursul vieții.

Nativul cu ghinion în dragoste, în luna Noiembrie

Nativii care suferă în dragoste în luna Noiembrie sunt chiar Scorpionii, primind deja vestea separării de la perechea lui.

Însă, sunt șanse ca marea decizie să fie una de comun acord, chiar dacă nativii Scorpion vor fi foarte tare afectați în urma acestui lucru. Aceștia tind să simtă emoțiile la un nivel mult mai profund, mai ales pe plan emoțional și amoros. Așadar, este recomandat ca nativii să încerce să se tempereze perioada următoare, fiindcă nu le va face deloc bine să ducă totul la extrem și să sufere.

Deși scorpionii vor fi foarte solicitați pe plan amoros într-un mod neplăcut, este momentul oportun ca aceștia să încerce să aibă mai multă grijă de dezvoltarea personală, care poate avea loc odată cu ieșirea din relație. Așadar, pe lângă dezvoltarea personală care este extrem de benefică în procesul de vindecare, ei se mai pot concentra pe sfera profesională, pe familie și să accepte poate și ajutorul prietenilor. Întotdeauna va fi mai benefic ca persoanele apropiate să afle de suferința prin care nativii zodiei Scorpion trec, chiar dacă acest lucru poate însemna vulnerabilitate pentru ei. Cu cât se vor strădui să își suprime sentimentele și să se prefacă de faptul că situația este ținută sub control, cu atât se vor simți mai nefericiți.

Horoscop noiembrie 2022 pentru Vărsător

Îți pui întrebări despre identitate luna aceasta. Cu Luna Plină care are loc pe 8 noiembrie, munca și relațiile personale vor ocupa o mare parte din gândurile tale.

Una dintre întrebările care te frământă este ”Dăruiești atât de mult încât îți pierzi propria identitate?”. Pe măsură ce cauți răspunsuri, amintește-ți că luptele pentru putere și control nu îmbunătățesc niciodată un parteneriat.

Din 10 până în 12 este un moment bun pentru a avea acea discuție din inimă, mai ales dacă poți evita o ceartă inutilă. Lucrurile se îmbunătățesc pe 13.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page