Press "Enter" to skip to content

Zodii de femei cu IQ ridicat, dar care nu au noroc în dragoste. Ele nu își găsesc fericirea

Unele zodii de femei au un IQ ridicat și reușesc să îi surprindă pe cei din jurul lor cu inteligența pe care o au, dar nu au noroc în dragoste. Ele nu își găsesc fericirea pe plan sentimental. Ghinionul se ține scai de ele atunci când vine vorba de iubire.

  • Zodii de femei cu IQ ridicat, dar care nu își găsesc fericirea
  • Ele nu au noroc în dragoste

Unele femei caută fericirea pe plan sentimental, în timp ce altele se concentrează pe carieră și își găsesc fericirea în reușitele pe care le au în carieră. Ce zodii nu au noroc în dragoste, în ciuda faptului că sunt inteligente.

Zodii de femei inteligente, dar care nu au noroc în dragoste

Capricorn

Nu este pentru nimeni un secret faptul că femeile născute sub semnul zodiei Capricorn sunt destul de reci și se concentrează mult pe planul profesional. Chiar dacă dau dovadă de inteligență, ele nu au parte de împliniri atunci când vine vorba de relații.

Ele văd iubirea diferit, însă în ciuda acestui fapt știu să iubească cu adevărat și pun mult suflet când se îndrăgostesc. Dacă norocul este de partea lor la bani și în carieră, ghinionul nu le dă pace în dragoste.

Aceste femei nu își găsesc adevărata fericire din cauza faptului că nu au parte de iubirea pe care o merită în viața lor.

Berbec

Femeile născute sub semnul zodiei Berbec sunt inteligente și datorită faptului că au un IQ ridicat se bucură de multe reușite în viață. Deși au noroc pe multe planuri, ele nu atrag iubirea adevărată.

Aceste femei nu au noroc în dragoste și ajung de multe ori să sufere atunci când se îndrăgostesc, asta pentru că ele pun suflet ușor. Cu atât mai mult, ele nu vor ști ce înseamnă fericirea adevărată pentru că nu găsesc un partener care să le ofere iubirea de care au nevoie în viața lor.

Ele au și momente în care sunt impulsive, iar din acest motiv mulți bărbați aleg să plece de lângă ele, chiar și în ciuda faptului că totul poate părea frumos în relație. Aceste femei se concentrează pe carieră și doar așa ajung să se simtă fericite.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page