Press "Enter" to skip to content

Zodii lovite de noroc în luna iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Care sunt nativii cărora le pune Dumnezeu mâna-n cap

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, zodiile care vor fi lovite de noroc în luna iulie 2023.

În anul 2014 am avut cele mai multe zodii lovite de noroc. Atunci au fost opt, iar acum sunt patru la număr.

Vărsătorul, o zodie lovită de noroc în luna iulie 2023

În luna iulie, nativii Vărsător se vor îndrăgosti de noi oportunităţi. Chiar şi de un job mult mai bun. Vărsătorii se pot reîndrăgosti chiar şi de actuala profesie pe care o au. Totodată, primesc şi multe avantaje sau oferte avantajoase din diferite zone. Unii dintre ei au şansa să găsească sufletul pereche. 

Leul, lovit de noroc în iulie 2023

Leii au motive de bucurie în toată luna iulie. Vor primi veşti pe care le aşteptau de foarte multă vreme. Poate să fie vorba de o promovare, pe care o merită din plin sau de o nouă ofertă de job mult mai avantajoasă. Va avea parte de mult noroc şi reuşite. Este ajutat de astre, inclusiv în plan personal. Sunt şanse mari să cunoască pe cineva.

Taurii, printre nativii norocoşi din luna iulie

Nativii din zodia Taur îşi vor îndeplini unele dorinţe. Se vor simţi împliniţi. Vor găsi joburi bune şi bine plătite. Au planuri mari şi nu se vor opri până le vor pune în aplicare. Taurii trebuie să iasă în oraş. Luna iulie este luna perfectă pentru o călătorie.

Scorpionii vor avea nevoie de mult timp pentru a-şi rezolva unele probleme în plan personal. Luna iulie este cu progrese în carieră. Vor primi şansa de a se împlica în proiecte în care vor câştiga foarte mulţi bani. Au şansa de a se cunoaştea mai bine cu partenerul. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page